logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

 • DNS_Medikal

  Mirsevini në DNS Medikal!
  Aparatura mjekësore

  Pajisje Mjekësore nga Gjermania, ECHO, Pajisje Reaminacioni, Pajisje Radiologjie, Aksesorë për kompletim klinikash mjekësore, etj.
 • DNS Medikal

  Aparatura ECHO
  Me garanci dhe suport teknik.

  EKO të reja, refurbish dhe të përdorura, të gjitha me nje vit garanci dhe suport teknik përgjithmonë.
Pajisje Echo

Zgjidhja ideale për Aparatura Mjekësore

Kualitet - Çmim - Garanci - Servis - Suport

DNS - MEDIKAL mbulon një gamë të gjërë të shërbimeve mjekësore. Jo vetëm shitje, por ne kryejmë instalime, testime dhe kalibrim të aparaturave mjekësore. Ne shërbejmë me një staf të kualifikuar dhe të trajnuar në Gjermani duke ndjekiur proçedura strikte të protokolleve ndërkombëtare për mirmbajtjen e aparaturave mjekësore. Ne gjithmonë mbajmë një stok të konsiderueshëm, që do të thotë, më shumë garanci për biznesin tuaj.

 • Marrdhënie korrekte me Klientët.
 • Aparatura të kualitetit të lartë.
 • Suport teknik përgjithmonë.
 • Shërbime periodike të planifikuara.
 • Aksesorë dhe artikuj për klinika.
 • Pjesë këmbimi të garantuara.

Shërbimet tona

Të nderuar mjekë dhe biznesmenë investitorë! Mos shpenzoni para për të blerë pajisje të lira pa kualitet dhe që nuk shoqërohen me garanci dhe suport teknik. Garancia e pajisjeve është vlerë, është garanci për suksesin e biznesit tuaj, prandaj bëni gjithmonë investime të sigurta. Sigurohuni që pajiset që do të bleni, të jenë marka të njohura dhe të jenë pajisura me garanci dhe suport teknik.Të gjitha pajisjet që ne shesim kanë 1 vit garanci dhe suport teknik të garantuar përgjithmonë, cilido qoftë statusi i tyre, të reja, të përdorura, apo refurbish.

Shitje
Shitje Aparatura Mjekesore

Produkti bazë që ne ofrojmë janë pajisjet ECHO por me kërkesën tuaj ne mund të gjejme gjithshka ju nevojitet juve. Ju thjesht bëni porosinë, ne do të bejmë ofertën më të mirë për ju. Pa diskutim ne kemi çmimin më të mirë të tregut Shqiptar.

Sherbime
Servis dhe mirmbajtje

Ne ofrojme servis dhe mirmbajtje për aparaturat mjekësore, jo vetëm për sistemet Ultrasound ECHO, por edhe pajisje të tjera të radiologjisë, Grafi, Skaner, Rezonancë Magnetike, Pajisje Laboratori, Pajisje Reanimacioni, etj.

services-1
Staf i kualifikuar

Ne ju sherbejme me përkushtim me një staf të kualifikuar. Inxhinierët tanë janë trajnuar në Gjermani për servis dhe mirmbajtje të aparaturave të radiologjisë, ECHO, Grafi, Scanner, MRI etj. Ne ndjekim protokolle strikte sipas praktikave më të mira ndërekombëtare.

Sherbim i Shpejte
Shërbime të shpejta dhe korrekte

Ne vlerësojme biznesin tuaj prandaj ju shërbejme në kohë rekord pa vonesa të pa justifikuara. Ne ju shërbejmë ju, që ju t'ju shërbeni pacientëve tuaj. Suksesi jonë është i lidhur me suksesin e biznesit tuaj.

services-1
Kontrolle periodike & Raporte teknike

Ne planifikojmë procedurat e mirmbajtjes së pajisjeve tuaja mjekësore, sipas praktikave më të mira ndërkombëtare. Ne kryejmë testime, matje dhe kalibrime sipas procedurave specifike të mirmbajtjes së çdo pajisje dhe hartojmë raportet teknike përkatëse.

Transport Aparaturash
Transport të pajisjeve Mjekësore

Ne ofrojmë gjithashtu transport të aparaturave mjekësore. Ky është një proçes delikat që shoqërohet me rreziqe për dëmtime serioze dhe tepër të kushtueshme. Ju thjesht bëni porosinë për aparaturën që ju nevojitet. Ne e sjellim atë të sigurt, bëjmë instalimet në ambjentet tuaja, dhe çdogjë gati për ju.

Konsulencë falas

Nëse jeni duke menduar të krijoni klinikën tuaj
Thjesht na shkruani, ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë për ju.

Voluson

Stafi Ynë

Tek ne do të gjeni një staf të përkushtuar
që do të bëjë gjithshka për suksesin e biznesit tuaj.

Durim Cela
Dr. Durim ÇELA
Administrator, Mjek Radiolog
Stefan Olbert
Stefan OLBERT
Administrator
Fredi Panci
Fredi PANÇI
Inxhinier Biomedikal

Çfar thonë Klientët tanë për ne

Opinioni Juaj është shumë i rëndësishëm për ne,
prandaj ne përpiqemi të bëjmë më të mirën për klientët tanë.