logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Shërbime

Shitje Aparatura Mjekësore

Produkti jonë bazë që ne ofrojmë janë pajisjet ECHO por me kërkesën tuaj ne mund të gjejmë gjithshka ju nevojitet juve. Ju thjesht bëni porosinë, ne do të bejmë ofertën më të mirë për ju. Pa diskutim ne kemi çmimin më të mirë të tregut Shqiptar.

24/7 Shërbim i Klientit

Ne ofrojmë servis dhe mirmbajtje për një gamë të gjërë të aparaturave mjekësore, jo vetëm për sistemet Ultrasound ECHO, por edhe pajisje të tjera të radiologjisë, Grafi, Skaner, Rezonancë Magnetike, Pajisje Laboratoëri, Pajisje Reanimacioni, etj.

Staf i kualifikuar

Ne ju shërbejmë me përkushtim me një staf të kualifikuar. Inxhinierët tanë janë trajnuar në Gjermani për servis dhe mirmbajtje të Aparaturave të radiologjisë, ECHO, Grafi, Scanner, MRI etj. Ne ndjekim protokolle strikte sipas praktikave më të mira ndërekombetare.

Shërbime të shpejta dhe korrekte

Shërbime të shpejta dhe korrekte. Ne vlerësojme biznesin tuaj, prandaj ju shërbejme në kohë rekord pa vonesa të pa nevojshme. Ne ju shërbejmë ju, që ju t'ju shërbeni pacientëve tuaj. Suksesi jonë është i lidhur pazgjidhshmërisht me suksesin e biznesit tuaj.

Transport për Aparatura mjekësore

Ne ofrojmë gjithashtu transport të aparaturave mjekësore. Ky është një proçes delikat që shoqërohet me rreziqe për demtime serioze dhe tepër të kushtueshme. Ju thjesht bëni porosinë për aparaturën që ju nevojitet. Ne e sjellim atë të sigurt ne ambjentet tuaja.

Kontrolle dhe Raporte teknike

Ne planifikojmë procedurat e mirmbajtjes së pajisjeve tuaja mjekësore, sipas praktikave më të mira ndërkombëtare. Ne kryejmë testime, matje dhe kalibrime sipas procedurave specifike te mirmbajtjes së çdo pajisje dhe hartojmë raportet teknike përkatëse.