logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 67 48 01 494

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Ofertë Mujore

 • Hyrje
 • //
 • Ofertë Mujore
Oferta Mujore
Toshiba PowerVision 6000

Çmimi: 5 500 € Euro

Toshiba PowerVision 6000 është ECHO e nivelit fillestar multidisiplinare për skanime të përgjithshme por që kryen më së miri edhe specialitetet Kardiologji, Gjinekologji dhe Small parts. Eshtë me dizajn ergonomik, kompakte e manovrueshme. Në çmimin ofertë përfshihet kompletimi me dy sonda konveks dhe lineare ose kardiologjike si dhe videoprinter Bardh & zi. Aplikacione aktive si me poshtë:

• Kardiologji (adult dhe pediatrik) • Vaskular periferik • Fetal/Obstetri • Abdominal (përfshi GYN) • Pediatri • Small parts (breast, teste, tiroidë) • Neonatal Cefalik • Adult Cefalik • Muskuloskeletal Convencional • Urologji (prostatë) • Transrektal • Transvaginal