logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

GE Voluson S8
GE VOLUSON S8 HD LIVE

Echo e teknologjise bashkekohore 4D HD LIVE Prodhim i vitit 2018, e profilizuar per aplikacione Obstetri-Gjinekologji, e kompletuar me 4 sonda Konveks 2D & 4D dhe Vaginale & Lineare 2D, si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 28 000 € Euro

GE VOLUSON P6
GE VOLUSON P6 BT 16

Echo e teknologjise bashkekohore 4D Prodhim i vitit 2017, e profilizuar per aplikacione Obstetri-Gjinekologji, e kompletuar me 3 sonda Konveks 2D & 4D dhe Vaginale 2D, si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 21 000 € Euro

GE VIVID S5
GE VIVID S5 BT 12

Echo e teknologjise bashkekohore Prodhim i vitit 2012, e profilizuar per aplikacione kardio-Vaskulare, e kompletuar me 1 sonde Kardiologjike Phased Array, si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 14 000 € Euro

GE LOGIQ P6
GE LOGIQ P6

Echo e teknologjise standatr, Prodhim i vitit 2016, kolor Dopler e profilizuar per aplikacione te pergjithshme, perfshi kardiologji e pajisur me 2 sonda Konvek dhe lineare vaskulare si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 13 000 € Euro