Pajisje mjekësore për spitale dhe klinika mjekësore

Ne ofrojme aparatura mjekesore qe vijne nga Gjermania, te gjitha pajisjet tona kane garanci dhe ne sigurojme servis, suport dhe mirmbajtje pergjithmone per pajisjet qe ofrojme.

Ne kemi gjithashtu materiale konsumi per radiologji, xel per echo , leter printeri dhe aksesore te tjere, por ne ofrojme gjithashtu pajisje mjekesore sipas porosise tuaj. Lexo me teper. . .

 

 

VOLUSON E 6 BT 10

PHILIPS HD 7

Pajisje bashkekohore e teknologjise 4-D e kompletuar me tre sonda, konveks 2-D; Konveks 4-D, dhe transvaginal 2-D, Çmimi : 29 000 € Euro Kerkoni me teper info . . . .

Pajisje bashkekohore e teknologjise se fundit e pajisur me 2 sonda, konveks dhe Lineare, per radiologji te pergjithshme Çmimi : 9 500 € Euro, Kerkoni me teper info. . . .

 

 

GE LOGIQ C 5 Pro

GE VIVID 3, VIVID 4

Pajisje bashkekohore multiaplikative prodhim i vitit 2013 e pajisur me dy sonda, konveks dhe Trans-Cavity , Çmimi : 9 000 € Euro, Kerkoni me teper informacion . . . .

Pajisje bashkekohore te profilizuara per KARDIOLOGJI te kompletuara me 2 sonda, kardiake, lineare, Printer dhe VCR Çmimi : 8 900 € Euro. Kerkoni me teper informacion .. . .

 

 

GE Vivid S5 BT 12

GE VIVID S5

GE LOGIQ P5 Pro

Pajisje bashkekohore per kardiologji prodhim i vitit 2010 upgrade dhe refurbish ne versionin e fundit BT 12 e kompletuar me nje sonde kardiake, dhe printer BW, Çmimi : 16 000 € Euro, Kerkoni me teper informacion . . . .

Pajisje Standard Color Dopler, multiaplikative prodhim i vitit 2010 e kompletuar me dy sonda, konveks dhe Trans-Cavity , dhe BW printer digital, Çmimi : 9 500 € Euro, Kerkoni me teper informacion . . . .

 

Pajisje Ultrasound

 • Echo te teknologjise se fundit

  Ne ofrojme pajisje ultrasound ECHO te teknologjise se fundit multi-aplikative bashkekohore. Ne ofrojme ECHO 4-D me cmime teper te arsyeshem si dhe metoda fleksibel per pagese. Ne jemi te sigurt se kemi oferten me te mire prandaj para se te vendosni ne planin tuaj na vizitoni edhe ne. lexoni me teper

  Echo te teknologjise standarte

  Ky eshte grupi baze i pajisjeve ultrasound per skanime rutine standart. Ketu perfshihen ECHO muti aplikative qe ofrojne teknologjine Color Doppler dhe mbulojne nje game te plote te egzaminimeve ultrasound lexo me teper

  Ky eshte grupi i pajisjeve ultrasound te nivelit fillestar, i cili mbulon egzaminime rutine multiaplikative por kryesisht abdominale, pa doppler. lexo me teper

 

SIEMENS ACUSON CV 70

Pajisje ECHO Standard e profilizuar per Kardiologji, e pajisur me nje sonde kardiake, Videoprinter BW dhe Videorecorder Mitsubishi, Çmimi : 5 900 € Euro.

Kerkoni me teper info . . . .

 

 

PHILIPS ENVISOR

Pajisje ECHO e nivelit Standard, multiaplikative ne tre opsione te ndryshme Obstetri Gjinekologji, Kardiolodgji dhe Radiologji e pergjithshme Me COLOR dhe Dopler, e pajisur me dy sonda sipas aplikacioneve me siper dhe Printer BW Sony Digital, Çmimet nga : 7 000 - 8 500€ Euro. Kerkoni me teper info . . . .

 

Ne kemi gjithashtu disa sisteme te thjeshta Bardh & Zi me Dopler pulsant ne gjendje perfekte, me imazh perfekt, me cmime teper te arsyeshme. Te interesuarit mund te na kontaktojne per me teper informacion

Pajisje Radiologjie

Pajisje Radiologjie

 

Ne ofrojme aparatura radiologjie te te gjitha llojeve duke filluar nga pajisjet e thjeshta te rontgenit x-ray deri tek aparatet e teknologjise se fundit CT-Scanner apo MRI. . . lexoni me teper

Pajisje Laboratori

 • Pajisje Laboratori

  Ne ofrojme gjithashtu aparatura per laboratore Klinike, Biokimik dhe hormonale, Analizatore Hematologjik, Biokimik, Centrifuge, Mikroskop dhe aksesore laboratori. . . lexoni me teper

Materiale Konsumi

 • Materiale Konsumi

  Tek ne do te gjeni te gjitha materialet e konsumit per radiologji dhe Ultrasound, letra printeri, Gel per ECHO, filma, kaseta dhe kontraste por edhe materiale mobilimi, etj. . . lexoni me teper