logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 67 48 01 494

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelën pushim

Produktet tona

Aksesorë
Trolley dhe Aksesorë

Aksesorë të ndryshëm për klinika mjekësore, Troli 250 €, Aparate tensioni Elektronikë dhe manual, Çmimi: 80 €

Mbështetëse krahu
Mbajtëse krahu për marrje Gjaku

Aksesorë të tjerë, mbajtëse krahu për marrje Gjaku, Stativë serumi, etj Çmimi : 120 € Euro

Aspirator
Aspirator Gima

Aspirator dhe pajisje të tjera sipas nevojës tuaj, leter printeri ECHO, Xhel, Çmimi : 200 €

Spektrofotometer
Spektrofotometer

Pajisje spektrofotometer sistem i hapur, prodhim Gjerman, ne gjëndje shumë të mirë Çmimi: 1 300 € Euro.