logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 67 48 01 494

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

GE Logiq C5
GE Logiq C 5 Premium

Echo e nivelit standard, e vitit 2013, kolor, Dopler me dy sonda, Konveks dhe Trans-Cavity, Çmimi : 9 000 € Euro

Ge Logiq A5
GE Logiq A5

ECHO Digitale Multidisiplinare vitit 2009 me 2 sonda Konveks dhe Lineare ose vaginale, Çmimi : 9 500 € Euro

GE LOGIQ 7
GE Logiq 7

Eko per skanime te pergjithshme e kompletuar me paketen Kardiologjike dhe Obstetri, me 3 sonda Konveks, kardiake, dhe lineare Çmimi : 13 000 €

GE Logiq 200
GE Logiq 200

Eko e nivelit fillestar, vit prodhimi 2004 me 2 sonda konveks, lineare si dhe BW videoprinter Çmimi : 3 500 € Euro.