Ofertë mujore

GE Logiq P6 eshte nje pajisje e nje grupi te vecante te markes se mirnjohur General Electric.  Me nje dizajn ergonomik, teper e manovrueshme, lehtesisht e transportueshme, e thjeshte ne perdorim, multi aplikative, te gjitha metodat e skanimit te perfshira. Ajo eshte modeluar per performance te larte dhe ka cmim teper te arsyeshem.  Me nje panel komandimi te thjeshte dhe me pak manovrime ne tastjere do mund te arrini imazh te shkelqyer dhe diagnostikim teper te besueshem. Pajisja aktualisht nuk perfshin modulin 4-D por qe mund te vendoset me vone, cka e ben ate perfekt per aplikacionet gjinekologjike. Pajisja perfshin aplikacionet e meposhteme:

• Kardiake (adult dhe pediatrik)
• Periferal Vaskular
• Fetal/Obstetrik
• Abdominal (perfshi GYN)
• Pediatrik
• Organet e voglan (Gjirit, testet, tiroide)
• Neonatal Cefalik
• Adult Cefalik
• Intraoperative (abdominal, toraks dhe peripheral)
• Muskulo-skeletal Konvencional
• Urologji (perfshi prostaten)
• Transrektal
• Transvaginal

 

 

Logiq P6 vetëm 19 900 €

  • Oferta eshte e vlefshme vetem per 1 muaj, me vone cmimi nuk eshte ky qe shikoni tani, prandaj mendohuni mire dhe beni zgjedhjen e duhur. . .

Pajisje Radiologjie

Pajisje radiologjie

 

Ne ofrojme aparatura radiologjie te te gjitha llojeve duke filluar nga pajisjet e thjeshta te rontgenit x-ray deri tek aparatet e teknologjise se fundit CT-Scanner apo MRI. . . lexoni me teper

Pajisje Laboratori

  • Pajisje laboratori

    Ne ofrojme gjithashtu aparatura per laboratore Klinike, Biokimik dhe hormonale, Analizatore Hematologjik, Biokimik, Centrifuge, Mikroskop dhe aksesore laboratori. . . lexoni me teper

Materiale Konsumi

  • Materiale konsumi

    Tek ne do te gjeni te gjitha materialet e konsumit per radiologji dhe Ultrasound, letra printeri, Gel per ECHO, filma, kaseta dhe kontraste por edhe materiale mobilimi, etj. . . . lexoni me teper