Pajisje per Laboratore Klinike Biokimike

Ne ofrojme aparatura mjekesore qe vijne nga Gjermania, te gjitha pajisjet tona kane garanci dhe ne sigurojme servis, suport dhe mirmbajtje pergjithmone.
Aparturat tona jane te pajisura me certifikate servisi te rregullt ku pasqyrohen sherbimet periodike sipas grafikut te mirmbajtjes se tyre. Ketu jane pasqyruar vetem disa nga pajisjet qe ne ofrojme por mos hezitoni te na kontaktoni, per cdo kerkese tuajen.

Pajisje Laboratori

 

 

Analizator Klinik Biokimik BS 3000, Pajisje bashkekohore e teknologjise se fundit, sistem i hapur, qe punon me te gjitha llojet e reagenteve, qe mund te programohet per te kryer deri ne 200 Analiza, me printer termik te inkorporuar dhe inkubator te inkorporuar, me temperature te kontrolluar 25, 30 dhe 37 Grade celcius. ÇMIMI : 1 900 Euro, Aparat i ri

 

 

Analizator Klinik Biokimik Erba Chem 5-Plus, I prodhuar ne Gjermani, pajisje e perdorur ne gjendje shume te mire teknike, jepet me garanci dhe suport teknik te garantuar, Sistem i hapur qe mund te programohet per te kryer mbi 200 lloj analizash, me printer termik te inkorporuar dhe me komandim elektronik te temperatures se kyvetes. Mund te behet i juaji per ÇMIMIN : 1 200 Euro

 

Pajisje Ultrasound

 • Echo te teknologjise se larte

  Ne ofrojme pajisje ultrasound ECHO te teknologjise se fundit multi-aplikative bashkekohore. Ne ofrojme ECHO 4-D me cmime teper te arsyeshem si dhe metoda fleksibel per pagese. Ne jemi te sigurt se kemi oferten me te mire prandaj para se te vendosni ne planin tuaj na vizitoni edhe ne. lexoni me teper

  Echo te teknologjise standarte

  Ky eshte grupi baze i pajisjeve ultrasound per skanime rutine standart. Ketu perfshihen ECHO muti aplikative qe ofrojne teknologjine Color Doppler dhe mbulojne nje game te plote te egzaminimeve ultrasound lexo me teper

  Echo te teknologjise baze

  Ky eshte grupi i pajisjeve ultrasound te nivelit fillestar, i cili mbulon egzaminime rutine multiaplikative por kryesisht abdominale, pa doppler. lexo me teper

Pajisje Radiologjie

 • pajisje radiologjie

  Ne ofrojme aparatura radiologjie te te gjitha llojeve duke filluar nga pajisjet e thjeshta te rontgenit x-ray deri tek aparatet e teknologjise se fundit CT-Scanner apo MRI. . . lexoni me teper

Pajisje Laboratori

 • Pajisje Laboratori

  Ne ofrojme gjithashtu aparatura per laboratore Klinike, Biokimik dhe hormonale, Analizatore Hematologjik, Biokimik, Centrifuge, Mikroskop dhe aksesore laboratori. . . lexoni me teper

Materiale Konsumi

 • Materiale Konsumi

  Tek ne do te gjeni te gjitha materialet e konsumit per radiologji dhe Ultrasound, letra printeri, Gel per ECHO, filma, kaseta dhe kontraste por edhe materiale mobilimi, etj. . . lexoni me teper