Na Kontaktoni

Klikoni per te pare vend ndodhjen ne harte

Adresa :

Rruga Teodor Keko, Unaza e re, Pallati "Tirana Bank", Tirane.

Telefon : +355 42 364 478

Mobile : +355 68 20 11 589

e-mail : info@dns-medikal.al

Mobile : +355 67 48 01 494

Forme Kontakti:

Komentet dhe kerkesat tuaja, jane te mirpritura.

*Fushat e shenuara me (*) jane te detyrueshme