Materiale konsumi dhe pajisje per klinika

Ne ofrojme pajisje per kompletimin e klinikave si dhe materiale konsumi per sherbimin e radiologjise.
Krevate pacienti, shtreter vizitash, stola dhe pltrone te ndryshem, trola per mbajtjen dhe transportimin e materialeve dhe instrumenta mjekesore, ndares portative ambjentesh, Xhel per ECHO si dhe leter printeri te llojeve dhe cilesive te ndryshme, leter per ECG dhe elektroda, kabllo dhe sensore te ndryshem, puls-oksimetri dhe shume materiale te tjera. Per cdo kerkese ju lutem na kontaktoni

Pajisje Ultrasound

 • Echo Teknologji e larte

  Ne ofrojme pajisje ultrasound ECHO te teknologjise se fundit multi-aplikative bashkekohore. Ne ofrojme ECHO 4-D me cmime teper te arsyeshem si dhe metoda fleksibel per pagese. Ne jemi te sigurt se kemi oferten me te mire prandaj para se te vendosni ne planin tuaj na vizitoni edhe ne. lexoni me teper

  Echo Teknologji Standart

  Ky eshte grupi baze i pajisjeve ultrasound per skanime rutine standart. Ketu perfshihen ECHO muti aplikative qe ofrojne teknologjine Color Doppler dhe mbulojne nje game te plote te egzaminimeve ultrasound lexo me teper

  Echo Teknologji baze

  Ky eshte grupi i pajisjeve ultrasound te nivelit fillestar, i cili mbulon egzaminime rutine multiaplikative por kryesisht abdominale, pa doppler. lexo me teper

Pajisje Radiologjie

Pajisje Radiologjie

 

Ne ofrojme aparatura radiologjie te te gjitha llojeve duke filluar nga pajisjet e thjeshta te rontgenit x-ray deri tek aparatet e teknologjise se fundit CT-Scanner apo MRI. . . lexoni me teper

Pajisje Laboratori

 • Pajisje Laboratori

  Ne ofrojme gjithashtu aparatura per laboratore Klinike, Biokimik dhe hormonale, Analizatore Hematologjik, Biokimik, Centrifuge, Mikroskop dhe aksesore laboratori. . . lexoni me teper

Materiale Konsumi

 • Materiale Konsumi

  Tek ne do te gjeni te gjitha materialet e konsumit per radiologji dhe Ultrasound, letra printeri, Gel per ECHO, filma, kaseta dhe kontraste por edhe materiale mobilimi, etj. . . lexoni me teper