• Partneret Tane

    Ne jemi pjesë e grupit Gjerman B&M Medizintechnik. Për më tepër lexoni këtu . . .

  • Ne japim zgjidhje

    Ne japim zgjidhje në kompleks, Instalime, Testime dhe komisionime, Servis & suport . . .

  • Suporti Teknik

    Ne kemi suportin më të rregullt, ne kemi pjese këmbimi rezervë që biznesi juaj të jetë i sigurt . . .

Mirsevini ne DNS-Medikal

Kompania DNS - MEDIKAL eshte ne tregun e pajisjeve mjekesore qe nga viti 1993. Ajo eshte nje kompani ne bashkeadministrim nga Zoti Durim ÇELA dhe Zoti Stefan Willi OLBERT, nga Gjermania. Ne sektorin teknik te kompanise eshte Zoti Fredi PANÇI

Njoftim i rëndësishëm

  • Të nderuar vizitorë !

  • Kohët e fundit kemi konstatuar se një ish e punësuar në kompaninë tonë aktualisht e larguar për arsye abuzive skandaloze, vazhdon të flasë ne emër të kompanisë DNS-Medikal. Ju bëjmë të ditur se NUK DO TE NJOHIM asnjë negociatë nëse nuk është konfirmuar paraprakisht në adresën tonë e-mail info@dns-medikal.al ose në një nga numurat e telefonit që gjënden në faqen e informacionit të kontaktit. Faleminderit për mirkuptimin !

Dr. Durim ÇELA

Administrator dhe bashkepronar i kompanise DNS medikal.sh.p.k

Profesioni: Mjek me grade Shkencore Doktor i shkencave Mjekesore ne Fushen e Radiologjise.

Aktualisht Shefi repartit te radiologjise ne QSUT.

Radiolog ne MRI (Rezonancen Magnetike)

Stefan OLBERT

 

Bashkepronar i kompanise DNS Medikal.sh.p.k

Inxinier Biomedikal I certifikuar, Administrator i Kompanise BM Medizin Technik ne Gjermani, Furnizuesi kryesor me materiale dhe produkte qe trajton kompania jone.

Fredi PANÇI

 

 

Ing. Biomedikal, Inxhinier Electronik,

Pergjegjes per sektorin teknik ne kompani, pergjegjes per Instalim, Riparim dhe mirmbajtje te pajisjeve elektronike mjekesore.