Pajisje Mjekesore

Pajisje Mjekësore që vijnë nga Gjermania ECHO për të gjitha Aplikacionet, të reja, të përdorura, Refurbish, të gjitha me garanci 1-Vjeçare dhe suport teknik përgjithmonë.

Click for English Version

Orë Pune

Ne kemi kënaqësinë t'ju Mirpresim në ambjentet tona

 • Nga e Hëna - Në të Premte 8.00 - 19.00
 • Të Shtunë 9.00 - 14.30
 • Të Djelën Pushim

Aparatura Mjekësore të tjera

Produkti jonë bazë janë Aparaturat e ECHO-s Por ne gjithashtu ofrojmë edhe Aparatura të tjera si Grafi, Skanera, Rezonanca magnetike, Aparatura Laboratori, etj. . .

Me teper. . .

Mirsevini në DNS MEDIKAL

Zgjidhja më e mirë për Aparatura Mjekësore.
Garanci, Servis, Mirmbajtje

DNS Medikal

Garanci Për suksesin e Biznesit tuaj

DNS Medikal është filial i kompanisë Gjermane MB Medizintechnik, kështuqë ne zbatojme rregula strikte të diktuara nga partnerët tanë në Gjermani. Ne jo vetëm që shesim mallra me kualitet të lartë por sigurojmë vazhdimësinë e biznesit tuaj. ne pa diskutim kemi suportin teknik më të mirë.

Ne thjeshtojmë punën tuaj të përditshme
 • Ne bëjme Mjekët të lumtur

  Ne sjellim pajisje te sigurta me çmime tepër të arsyeshme, të përballueshme nga tregu Shqiptar. Të gjitha pajisjet që ne ofrojmë kanë 1 vit garanci dhe suport teknik përgjithmonë. . .

 • Servis Dhe Mirmbajtje Teknike

  Suksesi ynë është i lidhur ngushtë me suksesin e klientëve tanë, prandaj ne bëjmë gjithshka për të garantuar suksesin dhe vijimesinë e biznesit tuaj. Ne ju shërbejmë në kohë rekord. . .

 • Sherbime pa vonesa

  Ne mbajme vazhdimisht nje sasi të konsiderueshme pajisjesh në çdo kohë. Kjo shërben edhe si garanci për suportin tonë. Ne raste të problemeve serioze në pajisjet tuaja ne ju ofrojmë pajisje tjetër derisa të zgjidhim problemin në pajisjen e difektuar.

 • Transport për pajisje Mjekësore

  Të nderuar klientë! Ju thjesht bëni porosinë, ne përgjigjemi për gjithshka tjetër që pajisja të jetë në ambjentet tuaja. Ne sigurojmë transport të sigurt për aparaturat tuaja delikate. Ju thjesht mendoni për pacientet tuaj.

Misioni Ynë
 • Ne pa diskutim jemi zgjidhja më e mirë për aparatura mjekësorenë Shqipëri.
 • Ne ofrojmë suportin më të mirë, fale supportit tonë nga Partnerët tanë Gjermanë.
 • Ne ndjekim të rejat e fundit të Shkencës ne fushën e teknologjisë Mjekësore
 • Ne kemi pjesë këmbimi softweret e nevojshem për çdo aparaturë mjekësore tuajën.
Konkluzion
 • Ne ju ndihmojmë që ju të merrni vendimin e duhur për biznesin tuaj.
 • Ne ju këshillojmë që ju të bëni investimin e duhur, në kohën e duhur.
 • Ne ju suportojmë për rinovimin e sistemeve tuaja të mëparshme.
 • Ne sigurojmë suksesin e biznesit tuaj.